Kom till möjligheternas mötesplats

Skogsnolia får goda betyg från både utställare och besökare. Vissa kallar den till och med möjligheternas mötesplats.

En kundundersökning vi gjorde efter senaste mässan visade att 97 procent av besökarna är nöjda över besöket och att 84 procent av utställarna såg det som självklart att delta på mässan.

Skogsnolia, som samlar många av de viktigaste aktörerna inom svenskt skogsbruk, har stor betydelse som mötesplats för skogsnäringens aktörer.

Betydelsen visar sig även i statistiken från den enkät som görs efter mässan. Fyra av fem anser att Skogsnolia har stor betydelse för dem. Hela 97 procent är nöjda med mässbesöket och 85 procent anser att Skogsnolia är en bra mötesplats för att skapa nya affärskontakter.

Vi är duktiga på att hitta rätt målgrupp och attrahera de människor och utställare som bidrar till att göra Skogsnolia till en mötesplats som skapar utveckling och där det görs affärer.

En av de saker många utställare gillar bäst med Skogsnolia är närheten till sina kunder. Besökarna hinner med att se på utställarnas produkter och ta sig tid i deras montrar, samtidigt som utställarna hinner med att prata med besökarna. Många berättar också att Skogsnolia är en av de alla trevligaste mässorna de ställer ut på.

En utställare kallade Skogsnolia för möjligheternas mötesplats och det är precis vad vi är. Här har man kunnat möta skogschefer, entreprenörer, skogsvårdare, forskare och skogsägare i samma monter. Det är möjligt tack vare en mötesplats som är lagom stor.

Vill du också delta på möjligheternas mötestplats?

Kontakta mig,

 Ann-Sofie Greander, projektsäljare

+46 (0)910-547 60
+46 (0)70-216 07 76
annsofie.greander@nolia.se

Umeå

15 - 17 juni 2023

Boka monter

Fyra bra anledningar att besöka mässan

200

utställare

85%

av besökarna anser att mässan är en bra plats för nya affärskontakter

No 1

Enda mässan av sitt slag norr om Stockholm

90%

återkommande utställare

Mer information

Vad tycker andra?

Fredrik Lundberg

Det är viktigt att ha en stor och viktigt skogsmässa som Skogsnolia runt hörnet. Mässan ger oss möjlighet att visa upp många av de världsledande företag som finns i regionen, men också kunna erbjuda personal och intressenter en möjlighet att ta del av vårt erbjudande. Skogsnolia är dessutom alltid välskött och bra ordnad. Det är en framgångsrik mässa för oss.

Fredrik Lundberg, vd. Vimek,

Pär Lärkeryd

Skogsnolias tyngd och varumärke gör den till en naturlig mötesplats för alla i branschen. Mässan utgör därmed en ypperlig plats för oss att visa upp vår verksamhet både för entreprenörer och för skogsägare. Vi får en möjlighet att samlat och på kort tid skapa nya affärskontakter som annars skulle innebära många och långa resor.

Pär Lärkeryd, vd, Norra Skogsägarna,