Hyr allt på ett ställe

Hos oss kan du hyra stor del av utrustning till ditt mässdeltagande eller till ditt eget arrangemang. Vi har ett bra sortiment av standardutrustning men kan också ordna det mesta.

För att göra ditt mässdeltagande så smidigt som möjligt, erbjuder vi på Nolia en rad tjänster inför ditt mässdeltagande. Hos oss kan du hyra i princip allt du behöver inför ditt mässdeltagande. Det blir snabbt och enkelt för er att beställa allt från en leverantör som dessutom har bra priser! Om du är osäker, ta kontakt med oss så tidigt som möjligt. Vi löser det mesta även under mässan, men det är mycket enklare att ge svar och hitta lösningar innan mässan börjar. Lägg din beställning i vår montershop, så finns allt på plats när mässan börjar. OBS: Använd alltid din bokningsreferens vid beställning. Du hittar den på din bokningsbekräftelse. 

Tre saker du bör tänka på:

- Boka ditt tält i god tid om du inte har eget med dig.
- Eluttag ingår inte i, detta beställer du via vår montershop
- På sista-minuten beställningar (30 dagar före mässans genomförande) tillkommer 50 % påslag på ordinarie pris.

Behöver du bärlager?

Underlaget på mässområdet består till största delen av sandmark. Har du väldigt tunga maskiner/produkter kan du behöva beställa bärlager istället för flis. Beställning av bärlager måste ske senast 15 maj för att vi ska hinna förbereda leveransen. Om du har några frågor kring detta, kontakta Ann-Sofie Greander.

Vill du ha personlig hjälp med din beställning? Kontakta oss så hjälper vi dig:

Ann-Sofie Greander
0910-547 60, 070-216 07 76
annsofie.greander@nolia.se

Anna Sellberg
090-88 88 605
anna.sellberg@nolia.se

 

Kontaktpersoner