Förväntansfulla utställare ser fram emot Skogsnolia

Utställarna är förväntansfulla inför årets Skogsnolia. SCA, Lantmännen maskin,Vimek, Biometria och Swedbank är några av de utställare som ser fram emot mycket folk och intressanta möten.

– Vi ser Skogsnolia som en viktig fysisk mötesplats och efter en lyckad mässa senaste gången var det självklart för oss att vara med igen, säger Niclas Nygren-Johansson, ansvarig på Swedbank för skog och lantbruk i norra Sverige. 

Det är full fart på förberedelserna inför årets Skogsnolia som öppnar torsdag 15 juni. SCA är en av utställarna som ser fram emot att mässan börja.

– Vi kommer att fokusera på att träffa och prata med människor på plats. Vi kommer att ha mycket personal på plats samtliga dagar som kommer att kunna rodda med våra aktiviteter i montern och prata med besökarna. Vi kommer även att ha inbjudna kunder som kommer att besöka mässan som vi ska ta hand om på bästa sätt, säger 

Maria Rumm, marknadskommunikatör på SCA.

Firande hos Lantmännen maskin

Lantmännen maskin ser fram emot en mässa med mycket folk och stora möjligheter att skapa goda relationer. De kommer att ha en monter med demokörning av skogsekipage och ha erbjudanden.

– Lantmännen Maskin och Moheda firar 60 år tillsammans. Därför har vi tagit fram ett fram ett jubileums-ekipage – Slupski Edition - som kommer finnas för provkörning, säger Annica Sjövall, marknadskoordinator, Lantmännen Maskin.

Biometria vill prata utbildning och rådgivning

Biometria är klara med sina förberedelser. De var med första gången 2019 och ser fram emot att få träffa Skogsnolias publik igen. 

– Först och främst vill vi presentera oss och visa att vi finns, skapa nya kontakter. Vi kommer ha personal i montern som jobbar både med utbildning, rådgivning, virkesmätning och kommer kunna svara på de flesta frågorna. Vi kommer också att ha en tävling i montern där man kan vinna en muurika, säger Lena Kjellberg, informatör på Biometria. 

Vimek hoppas på mycket branschfolk

Vimek förväntar sig att träffa mycket branschfolk, framför allt från norra Sverige som vill prata gallring, skogsbruk och maskiner med dem. 

– Vi lägger vårt krut på att visa upp vårt kompakta sortiment för klen gallring. Det finns stora bestånd med den typen av skog i det här området och många som vi tror skulle kunna vara intresserade av det som vi har att erbjuda. 

De vill att besökarna tar med sig tankar och idéer om hur deras utrustning kan vara till hjälp i ens arbete, antingen som entreprenör eller skogsägare. 

– Är man skogsägare och känner att vårt koncept är tilltalande kan vi hjälpa till att guida till en entreprenör i kundens område som har våra maskiner, säger Johannes Nilsson, vd på Vimek.

Swedbank vill bland annat prata generationsskifte

Swedbank vill träffa besökare som har frågor som rör bland annat investeringar, köpa eller köpa till skog, generationsskifte och på vilket sätt de kan stötta skogsägarna i deras affär och ägande. 

– Ta gärna med frågor som du gått och grunnat på så börjar vi med ett inledande möte på mässan, säger Niclas Nygren-Johansson, ansvarig Swedbank för skog och lantbruk i norra Sverige.